Misyonumuz

Bilgi Birikimimizi Artırarak İş Ortaklarımıza Üst Düzeyde Danışmanlık Hizmeti Vermek

İş ortaklarımızın vergisel ve finansal çıkarlarını korumak ve mesleğimizin onurunu yükseltmek üzere finansal, vergisel ve mali konularda sürekli olarak pratik ve uygulamalı eğitimlerle çalışanlarımızın bilgi birikimini artırarak iş ortaklarımıza üst düzeyde danışmanlık hizmeti vermektir.

dernek-danismanligi-misyon-vizyon-1
dernek-danismanligi-misyon-vizyon-3

Uygulanabilir çözüm önerileriyle iş ortaklarının gelişimine katkı sunmak

Küreselleşen dünyada uygulanabilir çözüm önerileriyle iş ortaklarının gelişimine katkı sunan, Ulusal ve uluslararası çözüm ortakları ile ülke ekonomisine katma değer yaratmayı amaçlayan, Mali sorunların yanı sıra çevre sorunlarına duyarlı, alanında saygın bir kurum olmaktır.

Değerlerimiz

Bizi biz yapan değerlerimiz herşeyin önündedir. İş ortkallarımızla çalışırken değerlerimizden taviz verneden en kaliteli hizmeti sunmayı ilke edindik!

dernek-danismanligi-misyon-vizyon-2

Dernek, Derneğe bağlı iktisadi işletme, Sendika, Siyasal Parti, Spor Kulübü, Federasyon ve Konfederasyon ile ilgili idari, mali ve mevzuat danışmanlığı hizmetleri için bizi arayınız!